Предыдущая публикация
1) КЕФИР белән тукландыру:
10 л лы чиләктә 2 л кефирга тулганчы су кушып болгатабыз . Шуны алдан бер чиләк су сибелгән, чәчәк төбенә салабыз.
2) АЛМА СЕРКӘСЕ (яблочный уксус):
Гортензия әче туфрак ярата. Шунлыктан, туфрагын әчеләтү максатында кулланабыз бу ысулны.
10 л суга 100 мл исәбеннән кушабыз.
3) ЛИМОН КИСЛОТАСЫ:
10 л суга 2 аш. к лимон кислотасы (алдан бераз суда эретеп) сибәбез.
Гортензия чәчәкләрен 15-20 көн аралык белән сезон буе тукландырып торабыз.
Рәмзия Әхмәлуллина киңәшләре
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1