Предыдущая публикация
Як замаринувати кусочки свинини, як їх коптити та які використовувати дрова. А також дізнаєтесь чому виникають так звані зелені плями всередині і що потрібно робити, щоб їх усунути. Все цікаво та зрозуміло.
Рецепт
Для сухого маринаду
На 10 кг. м'яса
150 гр. солі 10 гр. селітри
Для рідкого маринаду
На 15 - 18 літрів води
Лавровий листок 5 шт.
Духмяний перець 6 гр.
Перець горошком 10 гр.
Коріандр 8 гр.
Гвоздика 5 шт.
Сіль 170 гр. (на 1 л. води 10 гр. солі)
#мясо #копчене #свинина https://youtu.be/QMUsHNuqtGg
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев