2 ცალი მწიფე ბანანი
100 გრამი ნიგოზი
75 გრამი ირისი
200 გრამი ფქვილი
1⁄2ჩ/კ გამაფხვიერებელი
100 გრამი დარბილებული კარაქი
100 გრამი ნატურალური იოგურტი
100 გრამი შაქარი
2 ცალი კვერცხი
1
გააცალეთ ბანანს კანი და ათქვიფეთ პიურეს მიღებამდე. დაჭერით კაკალი და ირისი წვრილად. ბანანის პიურეს დაამატეთ კარაქი, იოგურტი, კვერცხი, შაქარი და კვლავ ათქვიფეთ.
2
ფქვილში შეურიეთ გამაფხვიერებელი და ჩაყარეთ ბანანის პიურეში. მოზილეთ ცომი და დაამატეთ დაჭრილი კაკლის 2/3.
3
გადმოიღეთ ცომი ცხიმწასმულ, პერგამენტიან ფორმაში, გაასწორეთ მისი ზედაპირი და მოაყარეთ ირისი და დარჩენილი კაკალი. მოათავსეთ 160°-მდე გაცხელებულ ღუმელში 50 წუთით. ცხობის შემდეგ კექსს აცალეთ ფორმაშივე გაცივება და შემდეგ ფრთხილად გადმოიღეთ თეფშზე.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1