Предыдущая публикация
2 ცალი ფორთოხალი, 1 ს. კ ჟელატინი, 1 ფორთოხალი, 1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი, ნაღები -1/2 ჭიქა.
მომზადების წესი:
ჟელატინი დაალბეთ ცივ, ანადუღარ წყალში, რომ დარბილდეს. ფორთოხალს მოვაშოროთ კანი და დავჭრათ.
ფორთოხლის წვენის ნახევარს დავუმატოთ დამბალი ჟელატინი, დავდგათ ცეცხლზე გადნობამდე.
დარჩენილი ფორთოხლის წვენს დავუმატოთ ნაღები, ჟელატინი, დავუმატოთ ფორთოხლის ნაჭრები.
გადავიტანოთ ფორმაში ნახევარი ნაღების მასა, გავაცივოთ. ზემოდან დავასხათ ფორთოხლიანი მასა, გავაცივოთ. დავამატოთ ისევ ნაღების მასა და გავაცივოთ.
სუფრასთან მიტანის წინ გადმოვიღოთ ფორმებიდან (ჩავუშვათ რამდენიმე წამით ცხელ წყალში) და გავაფორმოთ ფორთოხლის ნაჭრებით და დარიჩინით
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев