კვერცხი - 8 ცალიშაქარი - 5 ჭიქაკარაქი - 350 გრფქვილი - 3,5-4 ჭიქასოდა ძმრით - 1+1ვანილი - 1 შეკვრა
კრემიკარაქი - 500 გრშესქელებული რძე - 2 ქილავანილი - 1 შეკვრაკონიაკი - 2 სკთხილი (მოხალული) - 1 ჭიქაქიშმიში - 1 ჭიქატაბულა
მომზადების წესები1. 8 ცალი კვერცხის გული, 2 ჭიქა შაქარი და 350 გრ კარაქი კარგად ამოვიყვანოთ, ჩავამატოთ 1 ჩკ სოდა ძმრით, ვანილი და 3,5 - 4 ჭიქა ფქვილი. უნდა მივიღოთ რბილი ცომი. ცომი გავყოთ 3 ნაწილად და გავაბრტყელოთ ცხიმწასმულ ქაღალდებზე.
2. 8 ცალი კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ ძალიან კარგად, ღრუბელივით რომ გახდება ნელ-ნელა ჩავაყაროთ 3 ჭიქა შაქარი. ბოლოს ჩავაყაროთ მოხალული, დაჭრილი თხილი, ქიშმიში და ვანილი. გავყოთ 3 ნაწილად და წავუსვათ გაბრტყელებული ცომის ფირფიტებს. გამოვაცხოთ 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.
3. კრემი: 500 გრ კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით, ნელ-ნელა შევურიოთ 2 ქილა შესქელებული რძე, 2 სკ კონიაკი და ვანილი.
4. მომზადება: გავყოთ კრემი ორ ნაწილად, წავუსვათ პირველ და მეორე ფენას, ხოლო ბოლო ფენას მოვაწუწოთ მინანქარი და მოვაყაროთ დაჭრილი თხილი და ქიშმიში.
გემრიელად მიირთვით!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1