Предыдущая публикация
Iată una din rețetele specifice zonei de Centru a Moldovei - ”Ruladă din carne”.
Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.
Descoperă rețeta integrală în comentarii.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2
Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.
Ingrediente:
Ceafă de Porc 2,5 kg
Nuci de pin 30g
Cașcaval parmezan 100g
Cașcaval Mozzarella 100g
Roșii uscate 120g
sos Pesto
Busuioc proaspăt 150g
Nuci grecesti 60g
Cașcaval parmezan ras 100g
Sare
Zahăr
Ulei de măsline
Usturoi
Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.
Etapele de gătire:
1. Se condimentează carnea cu sare și piper.
2. Sos Pesto: Toate produsele se zdrobesc într-o masă omogenă.
3. Carnea se unge cu sosul pesto, deasupra adaugăm cașcavalul, roșiile uscate, și semințele de pin. Totul se rulează și se leagă cu o sfoară.
4. Se dă la cuptor pentru o oră și 40 de minute la t0 - 180 0C.
5. Înlăturăm sfoara și se lasă un pic să-și
...ЕщёToate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.
Ingrediente:
Ceafă de Porc 2,5 kg
Nuci de pin 30g
Cașcaval parmezan 100g
Cașcaval Mozzarella 100g
Roșii uscate 120g
sos Pesto
Busuioc proaspăt 150g
Nuci grecesti 60g
Cașcaval parmezan ras 100g
Sare
Zahăr
Ulei de măsline
Usturoi
Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.
Etapele de gătire:
1. Se condimentează carnea cu sare și piper.
2. Sos Pesto: Toate produsele se zdrobesc într-o masă omogenă.
3. Carnea se unge cu sosul pesto, deasupra adaugăm cașcavalul, roșiile uscate, și semințele de pin. Totul se rulează și se leagă cu o sfoară.
4. Se dă la cuptor pentru o oră și 40 de minute la t0 - 180 0C.
5. Înlăturăm sfoara și se lasă un pic să-și tragă sufletul
RECOMANDĂM pentru servit cu salată din vânătă coaptă.