З такою силою силенною рецептів я Масляну не кожен рік – кожен день святкуватиму!
А щоб рецепти не тільки мені, стали в нагоді, я з них цілі добірки створив. Ось, наприклад, солоденькі:
1. Млинці з сиром та солодким апельсиновим соусом - https://goo.gl/VwrbQj 2. Блины с клубникой и сливками - https://goo.gl/KZe4SE 3. Блинчики с творогом и тёртым шоколадом - https://goo.gl/yHpWH0 4. Блинчики “Бабочка” - https://goo.gl/CgmVy8 5. Французские блинчики «Креп Сюзетт» - https://goo.gl/25FmsK 6. Шоколадные блины с бананом - https://goo.gl/xwvWU2 7. Млинці з вишневим варенням - https://goo.gl/d6GLlB 8. Блинчики американские «Сердечка для любимой» - https://goo.gl/goKxby 9. Млинці малинові - https://goo.gl/MOiguv 10. Блинчики-улитки - https://goo.gl/cqKmxW Щиро дякую авторам. Бажаю, щоб вам неодмінно усміхнулась вдача!
https://www.facebook.com/prostokvashyno.ua/ .
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 5
сливочного масла,+ для смазывания блинов, 3 ст.л сахара, 1 ч.л соли,
растительное масло.
Взбить яйца с сахаром, добавить соль. Продолжая взбивать, влить молоко и всыпать муку с крахмалом. Затем влить сливочное масло и кипяток. Оставить тесто на 30 минут. Выпекать блины на смазанной растительным маслом сковороде до готовности, смазать сливочным
Борошно - 0,5 кг
Молоко - 4-5 склянок
Олія рослинна - 2 ст.л.
Яйце - 1 шт
Сіль - 0,5 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі сухі - 7 г Як приготувати дріжджові млинці:
Для початку потрібно приготувати опару. Налити в миску тепле Опара повинна підійти.Молоко, розвести в ньому дріжджі, додати 1 ст.л. цукру.У суху миску просіяти борошно.Додати залишки цукру, сіль.Випустити яйце.Влити опару. Все ретельно перемішати, щоб не було грудочок.Додати рослинне масло. Перемішати.Накрити тісто для дріжджових млинців харчовою плівкою або чистим рушником.Дріжджове тісто для млинців повинна підходити в теплому місці протягом 2-х годин. За цей час його потрібно буде 2-3 рази обім'яти.Сковорідку можна перед випіканням змастити шматочком сала або серветкою, змоченою в рослинному маслі.
Ополоником виливати тісто на розігріту сковороду, круговим рухом руки розподіляючи його рівномірно по поверхні.Коли млинець...ЕщёПродукти
Борошно - 0,5 кг
Молоко - 4-5 склянок
Олія рослинна - 2 ст.л.
Яйце - 1 шт
Сіль - 0,5 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі сухі - 7 г Як приготувати дріжджові млинці:
Для початку потрібно приготувати опару. Налити в миску тепле Опара повинна підійти.Молоко, розвести в ньому дріжджі, додати 1 ст.л. цукру.У суху миску просіяти борошно.Додати залишки цукру, сіль.Випустити яйце.Влити опару. Все ретельно перемішати, щоб не було грудочок.Додати рослинне масло. Перемішати.Накрити тісто для дріжджових млинців харчовою плівкою або чистим рушником.Дріжджове тісто для млинців повинна підходити в теплому місці протягом 2-х годин. За цей час його потрібно буде 2-3 рази обім'яти.Сковорідку можна перед випіканням змастити шматочком сала або серветкою, змоченою в рослинному маслі.
Ополоником виливати тісто на розігріту сковороду, круговим рухом руки розподіляючи його рівномірно по поверхні.Коли млинець з одного боку підрум'яниться, перевернути його на іншу і обсмажте ще 1-2 хвилини.
https://youtu.be/91nllenm1Ew