Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
12 linguri cu varf de zahar
2 pliculete zahar vanilat
4 oua
9 linguri ulei floarea soarelui
10 linguri lapte
15 linguri (mai cu varf) faina
1 plic praf de copt
visine ( eu am folosit fara samburi, din compot)
- intr-un castron se pun ouale intregi impreuna cu zaharu' si zaharu' vanilat, se mixeaza
- se continua cu uleiul, laptele si faina amestecata cu praf de copt , toate cate putin si alternate intre ele
- mixam, visinele se tavalesc prin faina si se-aseaza deasupra , se-mping usor cu o furculita in aluat ( ca sa nu ramana toate deasupra)
- tava se baga pentru 25-30 minute in cuptoru' incins la 250 grade
- prajitura se pudreaza imediat, dar se taie dupa ce s-a racit
O pufosenie de prajitura completata la fix de gustu' acrisor al visinelor, si inca un atu la prajitura asta e ca se pastreaza la fel de pufoasa si 3 zile, deci o si anume recomand puternic. Atat !