На 1-1,5 кг грудинки або сала
потрібно 1 невелика головка часнику. Для розсолу: 1 л води, ½ склянки солі крупного помелу, 1 жменя цибулиння (з 5-7 цибулин), при бажанні 3 лаврових листки, 15 горошин чорного перцю.
Всі спеції разом з сіллю і цибулевим лушпинням покласти в каструлю і залити водою. Довести до кипіння, покласти
сало так, щоб воно було покрите розсолом, кип'ятити 10 хвилин. Каструлю зняти з вогню і залишити в розсолі на добу. Після того як розсіл охолоне, каструлюпоставити в холодильник. Потім сало вийняти з розсолу і дати йому полежати в тарілці 15 хвилин, щоб стік зайвий розсіл. Часник видавити через прес і
обмазати їм сало з усіх боків. Прибрати сало в холодильник на добу. Потім перекласти в морозильну камеру.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев