До свята майбутні пекарі разом зі своїми наставниками підготували "Пряничний ярмарок" та святкову випічку,присвячені "Решетилівській весні 2017",зокрема:
-вироби з пряничного медового тіста,оздоблені різнокольоровим айсингом(білково-рисувальною масою),серед яких можна буде побачити або придбати "друковані пряники " з медового тіста з фруктовою начинкою"Решетилівка",різнокольрові та різноманітні за формою пряники медові "Решетилівський сувенір","дитячі"Решетилівський даруночок","Привіт з Решетилівки","Решетилівська весна" та багато інших медово-пряничних смаколиків. До-речі,у Вас буде можливість стати учасником майстер-класу по оздобленню випечених пряничних заготовок ,а потім придбати їх;
-ще юні пекарі представлять гостям свята святкові та обрядові короваї,оздоблені прикрасами з кольорового та білого тіста,калачі,кренделі,закриті,напіввідкриті,відкриті пироги,пиріжки з різною начинкою,запашні здобні булочки,великі і маленькі піцци;
-переможниці конкурсів профмайстерності серед майбутніх пекарів "Краща коровайниця","Кращий піццмейкер","Кращий пекар ліцею ","Пряничний віртуоз" поділяться з Вами секретами пекарського мистецтва,представлять свої конкурсні роботи;
-також будуть представлені композиції з різних видів тіста,присвячених "Решетилівській весні 2017". Завітайте на нашу виставку,прийміть участь у майстер-класах,придбайте на згадку про "Решетилівську весну 2017" їстівні сувеніри,виготовлені юними пекарями та їх наставниками!Наша експозиція (як і минулі роки ),буде розташована біля Районного управління сільского господарства!Любіть своє,вітчизняне,решетилівське!Всі кошти від продажу будуть направлені на поповнення навчально-виробничої бази новим технологічним устаткуванням ,а Ви отримаєте величезне задоволення смакуючи нашу духмяну,найсвіжішу,виготовлену лише з якісних продуктів пряничну та святкову випічку! Чекаємо на Вас!!!
З любов'ю до решетилян та Решетилівки - колектив кафедри пекарів-лаборантів ДНЗ "Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І.Г.Боровенського
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 5