Складові:
Борошно вівсяне 100 гр.
Борошно житнє 100 гр.
Цукор коричневий 100 гр.
Яйце куряче 2 шт.
Молоко 100 мл.
Розпушувач тесту 1 ч. Л.
Сир сирний 320 гр.
Вершкове масло 120 гр.
Цукор тростинний 100 гр.
приготування:
Крок 1 Тут продукти для бісквіта. Готувати ми його будемо в мікрохвильовці.
Крок 2 Яйця перемішати з молоком, додати цукор.
Крок 3 Всипати обидва види борошна і розпушувач, перемішати. тісто готове
Крок 4 Вилити тісто у форму поставити в мікрохвильовку. При потужності 900 ватів я пекла 3 хв., Потім додала ще 2 хв.
Крок 5 Ось так бісквіт піднімається і не осідає при охолодженні. Хвилин через 5 витягнути бісквіт з форми і охолодити.
Крок 6 А ми тим часом приготуємо крем. Масло має бути кімнатної температури.
Крок 7 Крем готується так само елементарно. Я тільки цукор попередньо подрібнити в блендері до стану пудри. Всі продукти складаємо в миску.
Крок 8 Збиваємо міксером приблизно 5-7 хвилин. Все, крем готовий.
Крок 9 Бісквіт охолов, розрізаємо його на три коржа.
Крок 10 Коржі я вирішила злегка просочити, взяла 50 мл. сиропу від варення і додала 1 ст. л. коньяку.
На коржі наносимо крем, складаємо їх один на одного.
Крок 11 Бока так само промазуємо кремом і прикрашаємо.
Крок 12 От такий швидкий, але смачний тортик вийшов. крем досить стабільний, при кімнатній температурі він не тече, прикрашати їм дуже зручно.
Готово!
І ось такий шматочок. Пригощайтеся.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев