Кажуть, якщо зробити репост цієї картинки до своєї сторінки, то найближчого вікенду тебе запросять на супер-пупер-bbq-вечірку з кілограмами смачнющого м’яска та літрами крижаного квасу.
Наш квас виробляється виключно з натуральних компонентів, про що й зазначено на упаковці. Колір обумовлений використанням житнього солодового екстракту, який зазвичай застосовується при випічці темних сортів хліба.
«Квас Тарас Чорний» - темний сорт квасу, виготовляється класичним методом живого бродіння. Житній солод, який входить до складу інгредієнтів квасу, надає напою насичений темний колір і аромат свіжого житнього хліба. Особливістю «Квас Тарас Чорний» є те, що для його приготування використовується житній солодовий екстракт, який зазвичай застосовується при випічці темних сортів хліба. Його присутність в квасі надає напою одночасно насичений і освіжаючий смак.
Для приготування Квас Тарас Чорний використовується натуральний житній солодовий екстракт, який зазвичай застосовується при випічці ароматних та улюблених темних сортів хліба.
Дякуємо за відгук. Звертаємо Вашу увагу, що до складу Квас Тарас Чорний не входят штучні інгрідієнти, про що й зазначено на упаковці продукту.
Колір напою обумовлений тим, що для його приготування використовується житній солодовий екстракт, який також застосовується при випічці темних сортів хліба.
Дякуємо за відгук! Хочемо зазначити, що до складу Квас Тарас Чорний входять лише натуральні складові, серед яких житній солодовий екстракт, що надає колір напою. Повний перелік Ви зможете знайти на упаковці
«Квас Тарас Чорний» - темний сорт квасу, виготовляється класичним методом живого бродіння. Житній солод, який входить до складу інгредієнтів квасу, надає напою насичений темний колір і аромат свіжого житнього хліба.
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Комментарии 67
Проте ми обов'язково врахуємо Ваше зауваження на майбутнє
Колір напою обумовлений тим, що для його приготування використовується житній солодовий екстракт, який також застосовується при випічці темних сортів хліба.