Для коричневих коржів:
3 яйця
1 скл. цукру
2 ст. л. натурального меду
100 г масла
2 ч. л. соди
2-3 ст. л. какао
3 скл. борошна
Для білих коржів:
3 яйця
1 скл. цукру
1 скл. сметани
2 скл. борошна
2 ч. л. амонію
Макова маса:
2 скл. маку
1 скл. цукру-пудри
100 г масла
Крем:
1 л молока
2 скл. цукру
4 ст. л. манки
600 г масла
лимон
Форма 24-36 см або тортівниця д-30 см
Коричневі коржі:
Яйця розмішати з цукром,додати мед і масло,поставити на невеликий вогонь і довести до кипіння.Як закипить додати соду.
Коли тісто набуде темного кольору і збільшиться в об'ємі, відставити, додати какао і 2 скл. борошна. Нехай остигає. Потім в холодне ще додати 1 скл. борошна. Пекти 2 коржі.
Білі коржі:
Амоній розвести у сметані.
Яйця збити з цукром, додати сметану з амонієм, борошно і добре вимішати .
Пекти 2 коржі.
Макова маса:
Мак запарити і втерти або змолоти. Додати цукор-пудру і масло.
Крем робила один раз заварний пудинговий, другий раз - Шарлот. Брала 0,5 л молока і масла менше.
Перемащувати так:
Темний корж - крем- білий корж, трошки змастити кремом і викласти макову масу-легенько змастити кремом,накрити білим коржем, тоді крем-темний корж.
Підписуйтесь до нашої групи,у нас буде ще багато смачних страв...
====НАША ГРУПА: https://ok.ru/kulnarnret/ =====
======= Оригінал рецепту:http://dreamfood.ua/1600-fantazya.html ========
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Комментарии 2