із салом
Такий варіант може стати чудовим
гарніром до будь-якого м'яса на мангалі.
Сало просочує картопельку своїм соком і
ароматом. Що виходить у результаті? Зовні кільце картоплі виходить злегка зарум’яненим, трішки нагадує
картоплю, запечену у вугіллі. В середині ж вона розсипчаста, ароматна, «з
димком»! А ближче до шампура – залишається злегка вогкуватою. Про сало взагалі
мовчу. Це окрема кулінарна пісня! Якщо ж взяти підчеревинку з прошарком м’ясця, то такою стравою ласуватимуть
навіть ті, хто сала не їсть апріорі.
Інгредієнти: https://ye.ua/gurman/30174_SMAChNi_iDEyi_DLYa_PiKNiKA__Kartoplya_kebab_iz_salom.html
https://www.facebook.com/groups/772666119522088/?multi_permalinks=1182107431911286¬if_t=like¬if_id=1494861323420734 або на сайті "Новини Є": https://ye.ua/gurman/
https://www.facebook.com/groups/772666119522088/?multi_permalinks=1182107431911286¬if_t=like¬if_id=1494861323420734 або на сайті "Новини Є": https://ye.ua/gurman/
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев