Перші згадки про Булгур знайдені на табличках часів Асірійської імперії
Секрет особливого смаку крупи Булгур полягає в досить складній технології підготовки пшеничних зерен. Також, дуже важливим є використання тільки твердих сортів пшениці для її приготування .
Так, для приготування булгуру, зерно проходить процеси вимочування, варки, сушіння, темперування, шліфовки.
Дотримання вимог кожного з них є засадою збереження усіх корисних речовин та вітамінів. Родзинкою цієї крупи є те, що з неї не видаляють зародок, а додаткова ферментація зерна, завдяки процесу замочування на самому початку готування, додає особливого смаку.
Користь Булгуру величезна. Цю крупу дуже люблять спеціалісти з косметології та дієтологи. Тому, сподіваємося, Булгур ТМ Козуб продукт має всі шанси стати частим гостем на вашому столі в період посту або якщо ви дотримуєтеся дієти.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев