. Ալյուր այնքան, որ ստացվի ձեռքերին չկպչող խմոր.../մոտավորապես +-3 բաժակ/
Թասի մեջ լցնում ենք ալյուրը և ալյուրի վրա քերիչով քերում սառը կարագը .ավելացնում ձվի դեղնուցները և լավ խառնում...Որից հետո սոդան լցում ենք մածունի մեջ ու լավ խառնում...հետո ավելացնում կարագի, ձվի և ալյուրի մասսային
ընդհանուրի հետ. ավելացնում ենք նաև աղն ու վանիլինը. ...Խառնում... ու հունցում խմորը..
Պատրաստի խմորը բաժանում ենք երկու մասի ,տեղափոխում սառնարան ու թողնում, որ խմորը հանգստանա,,,Խմորը ծածկում ենք որ չչորանա,,,
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք խորիզը...
1, 5 բաժակ-ալյուր
1- բաժակ շաքարավազ/եթե սիրում եք քաղցր +0,5բաժակ /
3-լիքը ճաշի գդալ յուղ,
Կես թեյի գդալ վանիլին...
Հարում ենք յու
...Ещё
ՄԱԾՈՒՆՈՎ ԳԱԹԱՅԻ... բաղադրատոմսերը բազմազան են..
Այս անգամ պատրաստել եմ այս բաղադրատոմսով...
Մածուն- 1 բաժակ
3 հատ ձվի դեղնուց
Կարագ -250 գրամ
Սոդա- 1թեյի գդալ
Վանիլին-/ ես լցնում եմ և խմորի մեջ և խորիզի մեջ/
Աղ- մի պտղունց..
. Ալյուր այնքան, որ ստացվի ձեռքերին չկպչող խմոր.../մոտավորապես +-3 բաժակ/
Թասի մեջ լցնում ենք ալյուրը և ալյուրի վրա քերիչով քերում սառը կարագը .ավելացնում ձվի դեղնուցները և լավ խառնում...Որից հետո սոդան լցում ենք մածունի մեջ ու լավ խառնում...հետո ավելացնում կարագի, ձվի և ալյուրի մասսային
ընդհանուրի հետ. ավելացնում ենք նաև աղն ու վանիլինը. ...Խառնում... ու հունցում խմորը..
Պատրաստի խմորը բաժանում ենք երկու մասի ,տեղափոխում սառնարան ու թողնում, որ խմորը հանգստանա,,,Խմորը ծածկում ենք որ չչորանա,,,
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք խորիզը...
1, 5 բաժակ-ալյուր
1- բաժակ շաքարավազ/եթե սիրում եք քաղցր +0,5բաժակ /
3-լիքը ճաշի գդալ յուղ,
Կես թեյի գդալ վանիլին...
Հարում ենք յուղն ու շաքարավազը, ավելացնում ալյուրն ու վանիլինը և ձեռքի ափերով տրորում մասսան այնպես,որ դառնան գնդիկներ .....Փշրվող մասսա.
Հանգստացած խմորի գունդը գրտնակում ենք բարակ, թեթև ալյուր ցանած սեղանին,,,որից հետո գրտնակած խմորի վրա վրձնով քսում ենք ձվի սպիտակուցը,և բարակ շերտով լցնում պատրաստի խորիզի կեսը..... տարածում ամբողջ մակերեսով....ու սկսում ենք փաթաթել ռուլետի նման..Որից հետո կտրում ենք կտորների ձևավոր դանակով .վրայից քսում ենք հարած ձվի դեղնուցը, պատառաքաղով գծեր անում և դնում թխվելու,,
Թխել եմ ամառանոցում.... էլեկտրական ջեռոցում...150%C-ի տակ...մինչև հավասարապես կարմրելը: Թեթև հովանալուց հետո,,դասավորել եմ կափարիչով կաթսայի մեջ:
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Комментарии 15
ՄԱԾՈՒՆՈՎ ԳԱԹԱՅԻ... բաղադրատոմսերը բազմազան են..
Այս անգամ պատրաստել եմ այս բաղադրատոմսով...
Մածուն- 1 բաժակ
3 հատ ձվի դեղնուց
Կարագ -250 գրամ
Սոդա- 1թեյի գդալ
Վանիլին-/ ես լցնում եմ և խմորի մեջ և խորիզի մեջ/
Աղ- մի պտղունց..
. Ալյուր այնքան, որ ստացվի ձեռքերին չկպչող խմոր.../մոտավորապես +-3 բաժակ/
Թասի մեջ լցնում ենք ալյուրը և ալյուրի վրա քերիչով քերում սառը կարագը .ավելացնում ձվի դեղնուցները և լավ խառնում...Որից հետո սոդան լցում ենք մածունի մեջ ու լավ խառնում...հետո ավելացնում կարագի, ձվի և ալյուրի մասսային
ընդհանուրի հետ. ավելացնում ենք նաև աղն ու վանիլինը. ...Խառնում... ու հունցում խմորը..
Պատրաստի խմորը բաժանում ենք երկու մասի ,տեղափոխում սառնարան ու թողնում, որ խմորը հանգստանա,,,Խմորը ծածկում ենք որ չչորանա,,,
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք խորիզը...
1, 5 բաժակ-ալյուր
1- բաժակ շաքարավազ/եթե սիրում եք քաղցր +0,5բաժակ /
3-լիքը ճաշի գդալ յուղ,
Կես թեյի գդալ վանիլին...
Հարում ենք յու
...ЕщёՄԱԾՈՒՆՈՎ ԳԱԹԱՅԻ... բաղադրատոմսերը բազմազան են..
Այս անգամ պատրաստել եմ այս բաղադրատոմսով...
Մածուն- 1 բաժակ
3 հատ ձվի դեղնուց
Կարագ -250 գրամ
Սոդա- 1թեյի գդալ
Վանիլին-/ ես լցնում եմ և խմորի մեջ և խորիզի մեջ/
Աղ- մի պտղունց..
. Ալյուր այնքան, որ ստացվի ձեռքերին չկպչող խմոր.../մոտավորապես +-3 բաժակ/
Թասի մեջ լցնում ենք ալյուրը և ալյուրի վրա քերիչով քերում սառը կարագը .ավելացնում ձվի դեղնուցները և լավ խառնում...Որից հետո սոդան լցում ենք մածունի մեջ ու լավ խառնում...հետո ավելացնում կարագի, ձվի և ալյուրի մասսային
ընդհանուրի հետ. ավելացնում ենք նաև աղն ու վանիլինը. ...Խառնում... ու հունցում խմորը..
Պատրաստի խմորը բաժանում ենք երկու մասի ,տեղափոխում սառնարան ու թողնում, որ խմորը հանգստանա,,,Խմորը ծածկում ենք որ չչորանա,,,
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք խորիզը...
1, 5 բաժակ-ալյուր
1- բաժակ շաքարավազ/եթե սիրում եք քաղցր +0,5բաժակ /
3-լիքը ճաշի գդալ յուղ,
Կես թեյի գդալ վանիլին...
Հարում ենք յուղն ու շաքարավազը, ավելացնում ալյուրն ու վանիլինը և ձեռքի ափերով տրորում մասսան այնպես,որ դառնան գնդիկներ .....Փշրվող մասսա.
Հանգստացած խմորի գունդը գրտնակում ենք բարակ, թեթև ալյուր ցանած սեղանին,,,որից հետո գրտնակած խմորի վրա վրձնով քսում ենք ձվի սպիտակուցը,և բարակ շերտով լցնում պատրաստի խորիզի կեսը..... տարածում ամբողջ մակերեսով....ու սկսում ենք փաթաթել ռուլետի նման..Որից հետո կտրում ենք կտորների ձևավոր դանակով .վրայից քսում ենք հարած ձվի դեղնուցը, պատառաքաղով գծեր անում և դնում թխվելու,,
Թխել եմ ամառանոցում.... էլեկտրական ջեռոցում...150%C-ի տակ...մինչև հավասարապես կարմրելը: Թեթև հովանալուց հետո,,դասավորել եմ կափարիչով կաթսայի մեջ:
Դուք էլ թխեք սիրելիներ...
Ու բարի ախորժակ