ԱՅՍՕՐ ՁԵԶ ՀԱՄԱՐ ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ 2 ԱՂՑԱՆՆԵՐ ԵՄ ԲԵՐԵԼ...
ԽՈՐՀՈՒՐԴ ԿՏԱՄ ՓՈՐՁԵԼ✅👍👌
1).... ՍՄԲՈՒԿՈՎ ԱՂՑԱՆ...
Անհրաժեշտ մթերքները..
Տավարի խաշած միս- 300 գրամ,
Տապակած սմբուկ- 1 հատ,
Թթվասեր- 1 ճաշի գդալ
Մայոնեզ- 2-ճաշի գդալ
Ընկույզ/աղացած/ -- 2-ճաշի գդալ
Աղը
Սև պղպեղը- ըստ համի-
Մի քանի ճյուղ կտրտած համեմ --
-Միսը խաշում ենք ....հետո քամում և կտրում բարակ ձողիկներով , Սմբուկից հեռացնում ենք կեղևը կտրում
ևս կարճ ձողիկներով և տապակում...Որից հետո մսի
կտորները խառնում ենք սմբուկի հետ, ավելացնում ընկույզը, համեմը - թթվասերն ու մայոնեզը. և .Աղն ու պղպեղը...
.Լավ խառնում ենք .
ձևավորում ըստ ցանկության
և մատուցում.....
🧄👉.Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել քերած սխտոր...
👉 և նաև- խմելի - սունելի կամ համեմի աղացած սերմ
2)... ԱՂՑԱՆ ՀԱՎԻ ՄՍՈՎ և ՄԱՐՈԼՈՎ/Հազար/...
Անհրաժեշտ մթերքները..
ՄԱՐՈԼ/Հազար/- 1 կապ
Հավի խաշած կրծքամիս- 1 հատ/միջին չափսի/
Կիտրոնի հյութ- 1 ճաշի գդալ
Բուսայուղ- 1 ճաշի գդալ
Մաղադանոս- Մի քանի ճյուղ
Թթվասեր-1 ճաշի գդալ
Մայոնեզ-2-ճաշի գդալ
Կանաչ սոխ/կտրտած/- 1 ճաշի գդալ
Աղը
Սև պղպեղը- ըստ համի-
Խաշած Հավի կրծքամիսը կտրում ենք շատ բարակ շերտերով, ավելացնում ենք խոշոր կտրած մարոլի տերևները/կարող եք օգտագործել միայն կանաչ մասերը/, կտրտած կանաչիները, ձեթը, թթվասերն ու մայոնեզը...աղն ու պղպեղը... Այս ամենը լավ խառնում ենք ....
ձևավորում ըստ ցանկության և մատուցում....
🧄👉.Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել քերած սխտոր...
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ...
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 5