Предыдущая публикация
250 գրամ Հավի կրծքամիս
200 գրամ Սունկ (պահածոյացված)
4 հատ Ձու
1 հատ Սոխ 80 գրամ
Ընկույզ 200 գրամ
Մայոնեզ
Աղ
Պղպեղ (սև)
Բուսայուղ
1.Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով։ Հավի միսը և ձուն եփել, մանր կտրատել։ Սունկը կտրատել երկարավուն շերտերով;
2.Ընկույզը թեթևակի բովել և մանրեցնել։ Բոլոր բաղադրամասերը խառնել իրար, համեմել աղով և պղպեղով։ Վերջում ավելացնել մայոնեզը և լավ խառնել։ Զարդարել ընկույզով։
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 5