Ավելացնել 250 գրամ փափկեցրած կարագը,1 ճաշի գդալ մայոնեզ, 1 թեյի գդալ սոդա-+ 1 ճաշի գդալ քացախ--Լավ խառնել , ավելացնել 4 բաժակ ալյուր--Խմորը դնել սառնարան մոտ- 30 րոպե--- 6 հատ ձվի սպիտակուցից և 1,5բաժակ պեսոկից բիզե պատրաստել-- Խմորը բաժանել 3 մասի---- յուրաքանչյուր մաս քսել ջեռոցի լիստի մեջ դրված կալկայի վրա--- վրան քսել բիզեի 1/3-ը և թխել 40 րոպե 180 աստիճասնի տակ- Այսպես թխել 3 շերտ.ԿՐԵՄ--250գր կարագ,1 հատ եփած խտացրած կաթ,լավ հարել---- Հավաքում ենք տորտն այսպես---Բիզեով լիստը+կրեմի կեսը+ ցանում ենք մանրացրած ընկույզը+բիզեով լիստը+ մնացած կրեմը+ մանրած ընկույզը+բիզեով լիստը--և վրան նախշեր անել գլազուրով-ев @нкуйз лцнел.Բայց ավելի լավ կլինի որ ընկույզը խառնեք կրեմին-, նոր միայն քսեք շերտերին-Այդպես ավելի լավ է ներծծվում:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2