Нам знадобиться:
Листкове тісто – 500 г
Вишня - 300 г
Панірувальні сухарі – 50 г
Волоські горіхи – 100 г
Цукор – 100 г
Масло – 1 столова ложка
Яйце – 1 штука
Крохмаль – 1 столова ложка
Заздалегідь виймаємо тісто з морозилки, щоб воно розморозилось.
Вишню миємо, видаляємо кісточки, викладаємо на друшляк, щоб вона пустила сік.
Робочу поверхню посипаємо борошном і розкачуємо тісто дуже тоненько. Змащуємо тісто розтопленим маслом і відступивши трішки від країв тіста, посипаємо його панірувальними сухарями та дрібно-січеними волоськими горіхами.
Беремо вже готову вишню, додаємо кукурудзяний крохмаль і перемішуємо. Викладаємо вишню на тісто рядами. Зверху присипаємо вишню цукром.Тепер тісто скручуємо якомога щільніше. Викладаємо тісто на форму, застелену пергаментом. Проколюємо зубочисткою у декількох місцях. Зверху тісто змащуємо яйцем.
Випікаємо штрудель у духовці при температурі 200 градусів десь приблизно хвилин 20 до золотистої скоринки.
Дістаємо штрудель з духовки та щедро присипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев