Для тіста
Борошно – 200 г
Масло – 90 г
Сіль – 5 г
Яйце – 1 штука
Вода – 20 г
Для начинки
Яйце куряче - 3 штуки
Знежирений сир - 500 г
Крохмаль - 1 столова ложка
Манна крупа - 3 столові ложки
Цукор - 2 столові ложки
Абрикоси - 300 г
Мелена кориця на смак
Цукрова пудра за смаком
Вершкове масло - 5 г
Сіль щіпка
До дрібної крихти змішуємо руками борошно, масло та сіль. Коли суміш стане однорідною додаємо яйце та воду, швидко замішуємо еластичне тісто.
Тісто викладаємо на лист харчової плівки, прикриваємо його іншим листом плівки та розкачуємо його до товщини 0,3 см (так робимо для того щоб зберегти його структуру, не підсипаючи борошна).
Відправляємо тісто в холодильник на 30-60 хвилин, воно має добре охолодитися і тримати форму.
Виймаємо тісто з холодильника, застеляємо дно пергаментом і акуратно перекладаємо наше тісто у форму, руками формуючи бортики і дно. Добре наколюємо поверхню виделкою, накриваємо тісто пергаментом і засипаємо груз (квасолю, сіль, борошно, що є під рукою).
Ставимо тісто в духовку розігріту до 170 градусів на 15 хвилин. І беремося за приготування начинки.
Жовтки відділяємо від білків.
Сир, манну крупу, крохмаль, цукор і жовтки перемішуємо.
Білки з дрібкою солі збиваємо до легкої піни.
Сирну масу і білки акуратно перемішуємо
З абрикосів видаляємо кісточки, вийшло 2 половинки.
Корж виймаємо з духовки, даємо йому трішки охолонути. Зверху на корж виливаємо сирну масу, зверху розкласти підготовлені абрикоси.
Випікати при 180 градусах, близько 25-30 хвилин. Після того, як ви дістанете тарт з духовки - посипати цукровою пудрою і меленою корицею
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев