Поехме по пътя на “отвореността” и в октомврийския брой сме подготвили:
разкошна обложка с Изпълнителния Директор Страхил Бойчев, който в една полезна статия разказва за брендито “KVINT”, следва уникалната рецепта за борш с тайна съставка на нашия Мениджър “Човешки ресурси” Елена Цветанова, както и статия от Сергей Луньов - управляващ собствено кулинарно производство, който ще ви научи на тънкостите при избора на качествена майонеза.
Аналитикът на “Березка” Егор Смолянинов ще сподели рецепта за “витаминозна бомба” от ракитник, която той приготвя с цялото домочадие.
Мениджърът на “Березка” София ще разкаже за “спокойния сезон на гъбите” и ще сподели своя опит как да изберете чудесни гъби за вашата трапеза.
В този брой ще можете да прочетете и за две истории на успеха - от Людмила Юел, управител на собствено кулинарно производство във Варна и от Нина Сергийчук, технолог по производство на месни продукти в Рижкия Месокомбинат, който приготвя колбаси и кренвирши по специална поръчка от и за “Березка”.
Отворете и прочетете за всичко това в новия брой на нашето онлайн списание за месец октомври, следвайки линка.
Не забравяйте да оставите вашите коментари относно новия формат!
https://spisanie.berezka.bg ПРАЗЕН Е ДОМЪТ БЕЗ БУТИЛКА ХУБАВО БРЕНДИ
...https://spisanie.berezka.bg Няма нищо случайно!
...https://spisanie.berezka.bg “Веднъж група рибари хванала много костенурки.
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев