100 грам білого шоколаду
75 грам кокосової стружки
60 мл вершків
25 грам масла
24 мигдалю
сіль
Спосіб приготування цукерок Рафаелло:
Беремо шоколад, розламуємо його на шматочки і змішуємо з вершками. Отриману суміш ставимо в мікрохвильовку або кип'ятимо на вогні. Потім даємо нашій суміші охолонути і потім додаємо трохи кокосової стружки, солі і масла.
Потім ставимо охолоджуватися в холодильник. Коли наша маса остудиться, дістаємо її і за допомогою міксера збиваємо. Потім приступаємо до ліплення цукерок. Очищаємо і обсмажуємо мигдаль. На дошку висипаємо решту кокосової стружки. Тепер починаємо ліпити цукерки, додаємо мигдаль і обліплюєм крем в кокосовій стружці. Викладаємо їх у якусь посуду, коли всі цукерки будуть зліплені, відправляємо їх у холодильник. Цукерки Рафаелло готові.
Смачного!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев