200 г ківі
200 г м'якоті кавуна
300 г м'якоті дині
портвейн або сухе біле вино
Спосіб приготування:
Вирізаємо за допомогою спеціальної виїмки невеликі кульки з дині. Нема виїмки - можна спробувати зробити це ложкою або просто нарізати кубики. Частину дині перетворюємо в пюре, протерши через сито або скориставшись блендером.
Якщо робимо десерт для дорослих - кульки дині кладемо у вузьку миску і заливаємо вином. Вони повинні постояти в холодильнику годину-півтори.
Очищені плоди ківі і м'якоть кавуна теж перетворюєм в пюре.
На плоску тарілку викладаємо всі три різнокольорові пюре у вигляді трьох сегментів кола. У середину кладемо дині кульки. Десерт з ківі, кавуна і дині готовий.
Смачного!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев