л. желатину
150 г шоколаду (чорний чи молочний)
3/4 склянки молока
4 ст.л. цукру
1 ч.л. ваніліну
Спосіб приготування шоколадного желе:
Желатин заливаємо охолодженою кип'яченою водою і на 1-2 години ставимо в холодильник.
Шоколад дрібно ламаємо, кладемо в молоко разом з цукром, помішуючи, розчиняємо на повільному вогні.
В отриману суміш додаємо трохи ваніліну і заздалегідь підготовлений желатин.
Доводимо суміш до кипіння, знімаємо з вогню і виливаємо у форму. Я брала просто глибоку чашку.
Ставимо в холодильник до застигання, приблизно на 2-3 години.
Після того як желе застигло, я поставила тарілку з ним в каструлю з гарячою водою для того, щоб воно легко відійшло від країв і виклала на тарілку, зверху трохи прикрасила, як говоритися, тим що було в запасі. Шоколадне желе готове.
Смачного!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев