ინგრედიენტები:
საქონლის ან ცხვრის ხორცი 500 გრამი
1 ჭიქა ბრინჯი
2 თავი ხახვი
2 ცალი სტაფილო
ზეთი
მარილი,პილპილი სუნელები გემოვნებით
მომზადების წესი:
ცხვრის ან საქონლის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან
ერთად.ხორცი რომ დარბილდება,დავამატოთ მსხვილად დახეხილი სტაფილო და ვშუშოთ სანამ
სტაფილო ფერს შეიცვლის.შემდეგ დავამატოთ მარილი,შავი წიწაკა,ცოტა ყვითელი ყვავილი,
უცხო სუნელი და 5ჭიქა წყალი.რომ წამოდუღდება ჩავყაროთ ბრინჯი.სანამ წყალი დაშრება ერთხელ
ამოვურით და ზემოდან ჩავარჭოთ 4-5კბილი ნიორი.დაველოდოთ წყლის დაშრობს და ფლავიც
მზად არის.
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев