ინგრენდიენტები:- 500 გრ მარგარინი, 8-ცალი კვერცხი, 2,5-შაქარი, 5-ჩ ჭ. ფქვილი და გამაფხვიერებელი.1-ჩ კ.
მომზადება:- 500-გრ.მარგარინი ავთქვიფე კარგად, დავუმატე 2,5-შაქარი, გავაგრძელე თქვეფა დავუმატე 8-ცალი კვერცხის გული , და ბოლოს ნელნელა დავუმატე სახამებელთან ერთად 5-ჩ ჭ. ფქვილი გახდა ერთგვაროვანი მასა და შევაბრძანე მაცივარში 👌💓🥰
გავახურე ღუმელი , ჟარონაზე დავაფინე კალკა ,გამოვიღე მაცივრიდან მასა, გავყევი 2- ნაწილად და ერთი ნაწილი გავიყვანე ფქვილიანი ხელით 170-ტემპერატურაზე და ასე გავიმეორე დანარჩენილი მეორე ფენაც
მარენგა- 8.კვერცხის ცილას დავუმატე მწ.მარლი ამოვიყვანე გამყარებამდე დავუმატე ნელნელა 2-ჩ.ჭ.შაქარი ნელნელა, გამყარდა და ბეზე გახდა ძალიან ლაპლაპა და პრიალა , ჟარონაზე დავაფინე კალკის ფურცელი ცოტა გადავუსევი სილიკონის ჩოთქით ზეთი, გადავანაწილე მთელი ჟარონაზე, დავუტოვე ოდნავ კარები ღია(პატარა ჩანგლით) დავუწიე გახურებულ ღუმელში 100°-გრ -ზე , გამოშრა 3-საათში.
კრემი:- 250-გრ.კარაქი ოთახის ტემპერატურის ავთქვიფე კარგად დავუმატე ნელნელა 3-ქილა შედედებული მოხარშული რძე და გადავუსევი ფენებს თან მოვაყარე ნიგოზი თავზე მოვაწუწე შოკოლადის კუვერტურა. 🥰💓👌
გამოვპრანჭე და მოგართვით 👌💓🥰
სიტკბოება არ მოგკლებოდეთ გოგოებო 🥰💖🥰
მადლობა ყველას სასიამოვნო საღამოს გისურვებთ🥰⚘️🫶🏻🥀💝
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев