Предыдущая публикация
-100 გ)📎150გ - ქიშმიში📎50გ - რძე (თავზე გადასასმელად)📌რძე არ უნდა “იკბინებოდეს”, თუმცა უნდა იყოს კარგად თბილი.📌ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.📌მოზელილ ცომს ვაყოვნებთ თბილ ადგილას გაორმაგებამდე. შემდეგ ზეთიანი ხელებით ვაგუნდავებთ გუნდებს და ვაყოვნებთ კვლავ გასაფუებლად.📌თავზე ვუსვამთ რძეს და ვაცხობთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში - 170 გრადუსზე (ჯერ ქვედა წვაზე და შემდეგ, რომ ამოფუმფულდება ზედასაც ვურთავთ).ცოტა შეაგრილეთ და ისე მიირთვით.გემრიელაად🤤#ფუნთუშა #ბავშვობა #ქიშმიშიანიფუნთუშები
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев