,,მილიონერი"
ვაკოპირებ რეცეპტს. რეცეპტის ავტორია
ინგა მეტრეველი.
1 ფენა:
2 კვერცხი
2 ჭ შაქარი
1ჭ მაწონი
1ჩ/კსოდა-ძმრით
ვანილი
1/3 მარგარინი
1 ჭ დაჭრილი ნიგოზი
2ჭ ფქვილი
2 ფენა
ყველაფერი იგივე ნიგვზის მაგივრად 1ჭ ქიშმიში
3 ფენა
ყველაფერი იგივე კაკლისა და ნიგვზის მაგივრად 2 სუფრის კოვზი ხსნადი ყავა
დასანამად 0,5ლ. ყავა(ხსნადი)
კრემი
ორიგინლში წერია ცოცხალ-მოხარშული , მე ასეთი კრემითაც გავაკეთე მაგრამ მომეწონა 300-350 გრამი კარაქი+ 2 ცალი მოხაშული მალაკო+ ვანილი
გლაზური
1პატარა კაკაო
2სუფრის კოვზი შაქარი
50 გრ მარგარინი
წყალი ისე რომ ოდნავ დასველდეს შაქარი და კაკაო
მომზადება
თანმიმდევრობით ყველა იგრედიენტი ცომი არის დასასხმელი და კოვზით გასაშლელი ჟარუნა უნდა იყოს თბილი მოუსვით ზეთი და მოაყარეთ ფქვილი ბევრად ადვილად აიღებთ .პირველი ფენა დავნამოთ, წავუსვათ კრემიოვაყაროთ ქიშმიში+ მეორე ფენა დავნამოთ წავუსვათ კრემი და მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი + მესამე ფენა დავნამოთ და მთლიანად შევკრემოთ და შევბუმბლოთ ნიგვზის ქიშმიშისა და თავისივე გვერდების ჩამონაჭრელით 1/1/1 ბოლოს ზემოდან მოვაწუწოთ გლაზური.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев