Բաղադրությունը՝
1 հատ հնդկահավ 500գր. ընկույզ 300գր. սև սալոր 3 հատ խնձոր 1 բաժակ խաշած բրինձ 200գր.թթվասեր 100գր. կարագ 50գր. մայոնեզ կարմիր պղպեղ, աղ:
Պատրաստման եղանակները՝
Հնդկահավը լավ լվանալ, ներսից և դրեսից համեմել աղով, կարմիր պղպեղով, նաև այլ համեմունքներով, որոնք նախընտրում եք: Բրինձը, մանրացված ընկույզը, սալորը, խնձորը խառնել իրար, այնուհետև լցոնել հնդկահավի մեջ: Տապակի մեջ դնել կարագը, այնուհետև հնդկահավը, իսկ մայոնեզը և թթվասերը խառնել իրար և քսել հնդկահավի վրա: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 2 ու կես ժամ:
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев