Բաղադրությունը`
◦ 3 հատ սմբուկ
◦ 3 հատ բուլղարական պղպեղ
◦ 1 հատ գլուխ սոխ
◦ 4-5 ճյուղ նեխուր
◦ 3 ատամ սխտոր
◦ համեմ
◦ մաղադանոս
◦ սամիթ
◦ ձեթ
◦ աղ
Պատրաստման եղանակը`
1․Սմբուկը և պղպեղը լվանալ, չորացնել և խորովել կրակի վրա։ Պատրաստի բանջարեղենը մաքրել և կտրատել։ 2․Թավայի մեջ տաքացնել ձեթը, և տապակել մանր կտրատած սոխն ու նեխուրը։ Երբ սոխը թափանցիկ դառնա և փափկի, ավելացնել բանջարեղենը և լավ խառնել։ Պահել կրակին 1-2 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները և սխտորը։ Տապակել ևս 5 րոպե։ Համեմել աղով։ Կարելի է մատուցել և ՛ տաք, և ՛ սառը տեսքով։ Բարի ախորժակ
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев