Բաղադրությունը`
◦ 3 հատ սմբուկ
◦ 3 հատ պղպեղ
◦ 0.5 հատ կծու պղպեղ
◦ 4 հատ լոլիկ
◦ 3 պճեղ սխտոր
◦ խառը կանաչի
◦ ձեթ
◦ աղ
◦ սև և կարմիր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Սմբուկները լվանալ, շերտատել, աղ անել և թողնել 20 րոպե: Սմբուկներից առաջացած ջուրը քամել: Թավայի մեջ առատ ձեթ լցնել և երկու կողմից տապակել: 2.Պղպեղները լվանալ, բաժանել 4 մասի և տապակել ձեթի մեջ: Տապակած բանջարեղենները դնել խոհանոցային անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը քամվի: 3.Առանձին թավայի մեջ քիչ ձեթով տապակել կիսալունաձև կտրատած սոխը և քառատած սխտորը: Երբ սոխը թափանցիկ դառնա, ավելացնել կեղևահանած և կիսալուսնաձև կտրատած լոլիկը, տապակել 5-7 րոպե, ապա ավելացնել տապակած բանջարեղենը և փակ կափարիչի տակ թույլ կրակի վրա շոգեխաշել 10 րոպե, ապա ավելացնել համեմունքները և շոգեխաշել ևս 5 րոպե: Կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում: Բարի ախորժակ
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев