Предыдущая публикация
1 ც ორაგული
150 გრ შაშხი
ლიმონის წვენი
250 გრ სტაფილო
250 გრ ოხრახუში
250 გრ პრასი
250 გრ სოკო
25 გრ წითელი კომბოსტო
გამდნარი კარაქი
მარილი და პილპილი
მომზადება:
თევზი გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ ხელის გადასხმით, ზევიდან მოასხით ლიმონის წვენი და დატოვეთ
15 წუთით. შემდგ გაწმინდეთ, შეაზავეთ მარილით და დადეთ დიდი ცხიმწასმულ ლანგარზე.
გარეცხეთ სტაფილო, ნიახური, კარგად გაასუფთვთ პრასი,სოკო და წითელი კომბოსტო. დაჭერით ბოსტნეული
გრძელ წვრილ ნაჭრებად და თევზს გარშემო შემოუწყვეთ.
მარილით და პილპილით შეაზავებულ ბოსტნეულს ზევიდან მოასხით გამდნარი კარაქი, გადააფარეთ
ფოლგა და შედგით ღუმელში. აცხვეთ დაახლოებით 35 წთ
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев