Предыдущая публикация
Բաղադրությունը`
1 բաժակ այլուր
1 բաժակ շաքարավազ
5 հատ ձու
1 ճաշի գդալ օսլա
1,5 թեյի գդալ փխրեցուցիչ (կամ 1 թեյի գդալ քացախով հանգցրած սոդա )
Միջուկի համար մուրաբա (ջեմ, պովիդլո), շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը`
Մանրակրկիտ հարել ձուն շաքարավազի հետ, ավելացնել այլուրը, օսլան և սոդան, լավ խառնել:
Տապակը պատել թխելու համար նախատեսված թղթով, երկու կողմից կարագ քսել:
Լցնել խմորը թղթի վրա:
Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում կամ միջին ջերմաստիճանի տակ, մինչև ոսկեգունելը:
Պատրաստի բիսկվիթին քսել միջուկը և փաթաթել ռուլետաձև:
Վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:
Կարող եք մատուցել պաղպաղակով և թարմ մրգերով:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1