Բաղադրությունը`
Տաք ջուր – 1 և 1,3 բաժակ,
Չոր խմորիչ – 2 թեյի գդալ
Շաքարավազ – 2 ճաշի գդալ
Աղ մի պտողունց
Վանիլ,
Բուսայուղ – 30 մլ
Ալյուր – 4 բաժակ
Բուսայուղ տապակելու համար
Կրեմ,
Ձու – 1 հատ,
Շաքարավազ – 1 բաժակ,
Վանիլ,
Ալյուր – 3 թ.գդ.,
Կաթ – 1 բաժակ,
Շաքարի փոշի
Պատրսատման եղանակը՝
Լցնել 55 աստիճանի ջուր: Շաքարավազը և խմորիչը ցանել վրան: Ծածկել, թողնել 10 րոպե: Ջրի վրա փրփուր պիտի առաջանա: Ավելացնել աղ, վանիլ, կարագ, հարել: Ավելացնել ալյուր, խմոր հունցել, որ ձեռքերի չկպչի: Ծածկել, թողնել 10 րոպե, նորից հունցել, ծածկել, մի ժամ թողել տաք տեղում:
Կրեմի պատրաստումը
Շաքարավազը, ալյուրը, ձուն, վանիլը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել սառը կաթ, խառնելով եփել միջին բարձրության կրակով, մինչև թանձրանա: Մեկ ժամ հետո խմորը բաժանել երկու մասի, ամեն մեկը բացել 5 մլ հաստությամբ, թեյի բաժակով շրջանակներ կտրել, մեջը դնել ոչ լիքը թեյի գդալ կրեմ, փակել երկրորդ շրջանակով, ծայրերը փակել, շարել յուղած սինու վրա, թողնել 15 րոպե: Կաթսան լցնել բուսայուղով` մոտ 3 սմ և թխել փքաբլիթները ամեն կողմից կես րոպե: Թողնել մի քիչ սառչեն, շաքարի փոշի ցանել: Մատուցել տաք կակաոյի հետ:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев