Предыдущая публикация
Բաղադրությունը
200-300 գր
թարմ կաղամբ
300 գր. երշիկ
100 գր. գազար
1 տուփ ոլոռ պահածոյացված
3 ձու
աղ
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակները
Կաղամբը կտրատելերկարավուն, նույն կերպ կտրատել երշիկը, ձուն խաշել, սառչելուց հետո քերիչով անցկացնել, գազարը նույնպես քերիչով անցկացրնել: Այս ամենը խառնել իրար, ավելացնել ոլոռը, մի քիչ աղ անել և մայոնեզով խառնել խառնուրդը:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев