Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ.
մածուն – 500 մլ
վարունգ – 2 հատ
աղ
պղպեղ
սամիթ – կես փունջ
սխտոր – 2 ատամիկ
ընկույզ – 5-6 հատ
ջուր – կես բաժակ
Վարունգի կեղևը հեռացնելմիջուկը քերիչով անցկացնել: Սխտորը մաքրել, ճզմել: Սամիթը լվանալ, չորացնել և մանր կտրատել: Այս ամենը լցնել խորը ամանի մեջ, աղ, պղպեղ անել և խառնել: Ընկույզի միջուկը մանրացնել: Կանաչիով խառնուրդի վրա լցնել ջրով բացած մածունը, վրան ընկույզ շաղ տալ: Զարդարել կանաչիով:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев