Предыдущая публикация
Սա Հին Բայազետի ավանդական, պահուց կերակուրներից է: Նորովի վերամշակված տարբերակը ներկայացրել է խոհարար Գրիշա Անտինյանը:
100 գր բրինձ, 100 գր սունկ (շամպինյոն տեսակի), 50 գր գազար, 5 գր բուլղարական տաքդեղ, 30 գր կանաչի, 30 գր գլուխ սոխ, 30 մլ արեւածաղկի ձեթ, 10 գր համեմունք, 300 գր խաղողի տերեւ:
Բրինձը նախապես թրջել աղաջրում եւ թողնել 15-20 րոպե: Այդ ընթացքում կտրատել սունկը, գազարը, տաքդեղը, կանաչին: Այնուհետեւ քամել բրինձը եւ խառնել կտրտած բանջարեղենի հետ, ավելացնել մանր կտրատած գլուխ սոխ, արեւածաղկի ձեթ, համեմել աղով եւ պղպեղով: Փաթաթել խաղողի տերեւի մեջ եւ եփել:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев