Предыдущая публикация
Կարմիր պղպեղը վիտամիններով հարուստ է, որը համարվում է աշխարհի գրեթե բոլոր խոհանոցների անբաժանելի մասը:
- ֆիտոքիմիական դեղին կամ նարնջագույն պիգմենտների շնորհիվ կարմիր պղպեղը հակաբորբոքային նշանակություն ունի
- այն պայքարում է դեպրեսիայի դեմ
- պաշտպանում է օրգանիզմը քաղցկեղից
- խթանում է լյարդի աշխատանքը՝ մեծացնելով վերջինիս դետոքսիկացման ունակությունը
- պաշտպանում է սրտանոթային հիվանդություններից, քանի որ օքսիդացնում է օրգանիզմի վնասակար խոլեստերինը
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев