Предыдущая публикация
մարգարինը հարել 2 հատ
ամբողջական ձվի
հետ,ավելացնել 2 բաժակ գոլ
ջուր, 2 ճաշի գդալ քացախ, 2
ճաշի գդալ օղի,0,5 թեյի գդալ
կիտրոնի աղ,նույնքան
կերակրի աղ,քիչ-քիչ
ավելացնել 6-7 բաժակ
ալյուր,խմոր
հունցել,այնպես,որ լինի
փափուկ,ձեռքերին չկպչող
խմոր։Գրտնակով ծեծել 100
անգամ,ապա թողնել կես ժամ
հանգստանա,որից հետո
խմորը բաժանել 6 գնդի,500
գրամ մարգարինը նւյնպես
բաժանել 6
գնդի,յուրաքանչյուր գունդը
գրտնակով բացել,դնել մեկ
կտոր մարգարին,փակել,և
գրտնակել 2 անգամ՛առանց
ընդմիջումների։ԽՈՐԻԶ- 100
գրամ հալեցրած կարագին
ավելացնել մեկ թեյի բաժակ
շաքարի փոշի,լավ խառնել,և
ավելացնել 1 մեկ բաժակ
ալյուր,մի պտղունց
աղ,վանելին։
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев