кухаря та кондитера здавна шановані та
затребувані і саме професійних кухарів, кондитерів готує ДНЗ «Решетилівський
професійний аграрний ліцей ім. І. Г. Боровенського» вже більше
30 років. Про те, що в ліцеї навчаються талановиті учні, працюють творчі та
професійні педагоги свідчить проведений з 18 по 22
грудня тиждень професії «Кухар,
кондитер ".
Кожен народ має свої чудові звичаї і
традиції і напевно, найпривабливішими з них є народні свята. Український народ здавна славиться колядками,
щедрівками, вечорницями. Тому
тематика тижня була присвячена новорічним та різдвяним святам. Протягом тижня учні та педагоги показували свої здібності та таланти.
Тиждень розпочався з
конкурсу
стінгазет та
демонстрації сервірування столу до новорічних свят (підготували учні 13
групи, майстер в/н Чередник С. О.).
19.12.17 відбувалися заходи присвячені святу Миколая. Учні 23 групи разом з
майстром виробничого навчання Вусик Л. В.
прийняли активну участь у святкових дійствах і частували всіх присутніх смачними приготовленими власноруч варениками з різними начинками.
20 грудня учні разом з майстрами
виробничого навчання Вусик Л. В. та Шевченко І. В. підготували виставки
кулінарних та кондитерських виробів до новорічних та різдвяних свят.
22 грудня майстром в/н Черкас Ж. М. у кабінеті-лабораторіі з професії «Кухар,
кондитер» був проведений майстер-клас «Способи оздоблення різдвяних та
новорічних пряників»
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев