професійний аграрний ліцей ім. І. Г. Боровенського») за професією «Кухар,кондитер» був проведений відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування фаршированих страв з риби». Учні мали змогу закріпити свої знання, вміння та навички з підбору інструментів, посуду, устаткування, дотримання вимог санітарії та гігієни, безпеки
праці, організації робочого місця, навчилися готувати такі фаршировані страви з риби як щука фарширована, короп фарширований, риба фарширована порційними шматочками, філе рибне фаршироване.
Урок проведено на високому методичному рівні. При обговоренні майстри виробничого навчання мали можливісь оцінити
проведений урок та обмінятись досвідом.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев