і саме професійних кухарів, кондитерів готує ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей ім. І. Г. Боровенського» вже 30 років. За цей час значно покращилась навчально-матеріальна база, рівень професійної майстерності педагогів. Наші учні впевнені, що набудуть стійких умінь та навичок, які знадобляться їм у майбутній професійній діяльності, допоможуть стати майстрами своєї справи.
Про те, що в ліцеї навчаються талановиті учні, працюють творчі та професійні педагоги свідчить проведений з 19 по 23 грудня тиждень професії «Кухар, кондитер ".
Кожен народ має свої чудові звичаї і традиції і напевно, найпривабливішими з них є народні свята. Український народ здавна славиться колядками, щедрівками, вечорницями. Тому тематика тижня була присвячена новорічним та різдвяним святам.
Протягом тижня учні та педагоги показували свої здібності та таланти.
Тиждень розпочався з конкурсу стінгазет «Надзвичайна
кулінарія». В цей день у ліцеї відбувалися заходи присвячені святу Миколая. Учні 13 групи разом з майстром виробничого навчання Вусик Л. В. прийняли активну участь у святкових дійствах і
частували всіх присутніх смачними приготованими власноруч варениками з різними начинками.
З 20 грудня по 22 грудня учні, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» разом з майстрами виробничого навчання Шевченко І. В., Чередник С. О., Черкас Ж. М. підготували виставки
кулінарних та кондитерських виробів до новорічних та різдвяних свят.
23 грудня, у п'ятницю, підведені підсумки проведення тижденя професії «Кухар, кондитер», відзначені найактивніші учасники.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев