ім. І. Г. Боровенського» запрошує на навчання випускників
9-х, 11-х класів.
Кухар, кондитер – найбільш поширена професія серед працівників сфери обслуговування, вона й найбільш давня. Кухар, кондитер – це людина, яка готує, оздоблює, відпускає страви, кулінарні та кондитерські вироби. Останнім часом під дією науково-технічного прогресу підприємства масового харчування обладнуються новою сучасною технікою та переходять на прогресивні методи роботи. Праця кухарів все більше механізується, їм активно допомагає техніка та електроніка. Кухарі готують холодні, перші, другі, треті страви, каші, бульйони, соуси. Кондитери виготовляють торти, різні тістечка,оздобляють їх. Сьогодні кухарі, кондитери консультують замовників; вони декоративно оздобляють вироби; розповідають технології приготування різних страв. Мабуть, ніяка інша діяльність так безпосередньо не пов’язана з постійними турботами людей. Сучасні кухарі, кондитери оперативно та якісно задовольняють все більш зростаючі запити населення в сфері харчування.
Учні забезпечуються харчуванням, гуртожитком, стипендією.
До їх послуг спортивний зал, актовий зал, бібліотека, дискоклуб, комп'ютерний клас.
При навчальному закладі працює навчальне кафе
Кафе «Юність» - навчальне кафе ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей ім. І. Г. Боровенського», орієнтоване на швидке обслуговування учнів, викладачів та співробітників ліцею. Обслуговують відвідувачів учні, які навчаються за професією «Кухар, кондитер». В кафе реалізуються страви та вироби власного виробництва. Навчальне кафе створене з метою закріплення знань та відпрацювання навичок і вмінь учнів, підвищення рівня та якості підготовки кваліфікованих робітників.
Документи, необхідні для вступу:
Документ про освіту
Копія свідоцтва про народження або паспорту
Характеристика
Медична довідка форми 086-о
Довідка про склад сім’ї
Довідка про присвоєння ідентифікаційного номера
Чотири фотокартки 3×4 см.
Адреса Решетилівка, вул. Леніна, 81
Телефон +380536323031; +380536323687
Режим роботи Пн.-Пт.: 08.00 - 12.00, 13.00 - 17.00
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев