portledirik. sonra badimcanlari iki yere bolub icini cixaririq. bir tavaya az miqdarda bitki yagi tokuruk bir eded sogani olenedek bisiririq. oraya iki eded qabigi soyularaq dogranmis pomidoru elave edib bir yerde 2-3 deq. bisiririk. buraya qirmizi bolqar biberini de xirda dograyib elave edib yene bir yerde 5 deq.dek bisiririk. basqa bir tavada xirda dogranmis toyugun dos etini yene az miqdarda bitki yaginda 5-7 deq. bisiririk ve hamisini qarisdiririq. iki yere bolduyumuz badimcanin icini de bunlarla birge bisiririk. buraya 2-3 qasiq suxari elave edirik.zovqe gore 1 dis sarimsaq vura bilerik. icine ceferi ograyib,duz istiot vururuq. (iclik yaribismis veziyyetde olur) firin listini yaglayiriq. hazirladigimiz icliyi bolduyumuz badimcanlarin icerisine bol sekilde doldurub uzerine rendelenmis holland pendiri tokerek 200 derece duxovkada 20 deq. bisiririk.
batiririq.en altdakinin yalniz ustunu, en ustekinin se yalniz altini sude batiririq.
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев