цукровий пісок - 200г
лимонна кислота - 5г
Готуємо Цукати з полуниці:
Дуже велику суницю разом з чашолистків і гілочкою пересипати цукровим піском, додавши лимонну кислоту. Коли ягоди виділять сік, укласти їх в один шар на чистий лист і залити соком. Зверху посипати ягоди ще цукровим піском (200 г). Деко помістити в духовку, розігріту до 200о; після закипання маси температуру в духовці знизити до 180. Через 20 хв. деко вийняти, кожну ягоду в гарячому вигляді обваляти в цукровому піску, розкласти на фольгу в один шар і дати підсохнути. Через добу залишився сироп довести до кипіння, вмочити в нього кожну ягоду, розкласти на фольгу і дати підсохнути. Коли ягоди зверху підсохнуть, укласти їх в коробки з-під цукерок. Зберігати при кімнатній температурі.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев