Предыдущая публикация
საშუალო ზომის პომიდორი 2ცალი;
ყველი მოცარელა 150გ;
რეჰანი თორმეტი ფოთოლი;
ზეითუნის ზეთი 2ჩ/კ;
ძმარი-ბალზამიკო 1ჩ/კ;
ახლადდაფქული შავი პილპილი გემოვნებით.
მომზადება:
პომიდორი გარეცხეთ და დაჭერით წვრილ რგოლებად.
ყველი დაჭერით 4 მმ-იან რგოლებად. დააწყვეთ ფართო თეფშზე პომიდორი და ყველი, მათ შორის მოათავსეთ რეჰანის ფოთლები. მოაპკურეთ ზეითუნის ზეთი და ბალზამი, მოაყარეთ პილპილი და მიიტანეთ სუფრასთან.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев