1. Отже, спочатку потрібно визначитись:
- скільки приблизно людей буде на весіллі, від цього залежить місткість залу;
- наявність одного або більше залі й купувати продукти і спиртне або довірите все це адміністратору залу;
- визначитися з місцем розташування залу, тобто в якому районі і як найкраще до нього добратись.
2. Визначитись, скільки ви можете реально витратити на одну людину в у.о / грн.
3.Складіть список ресторанів, кафе і банкетних залів, які задовольняють ваші потреби.
4. На що потрібно звернути увагу при складанні списку:
- адреса залу
- телефон
- як добратись
- чи є парковка
5. Обов'язково обдзвонити претендентів, щоб захистити себе від даремного катання по місту, тому що ресторан, кафе або банкетний зал може закритися на ремонт або змінити своє місце розташування.
6. Ви приїхали дивитися зал. На що треба звернути увагу:
- один великий зал або кілька суміжних
- на яку кількість осіб розрахований зал
- чи є місце для танців
- чи є бар
- закривають зал для вас чи будуть і звичайні відвідувачі
- до якої години вони працюють
- можливість понаднормової роботи (вартість за кожну годину)
- чи можна прикрасити самим, чи є обмеження
- чи можна курити в залі (в холі)
- чи зручний під'їзд до залу
- чи можливий вільний вихід на вулицю або там пропускна система
7. Якщо зовнішній вигляд залу вас влаштовує, почніть обговорювати з адміністратором питання, що стосуються безпосередньо самого банкету. Які питання необхідно обговорити з адміністратором:
- приблизна вартість на одну людину
- що може входити в меню
- які продукти можна принести самим (нарізка, фрукти тощо)
- чи можна принести своє спиртне, напої
- скільки беруть за оренду і обслуговування (чи входить у вартість банкету або сплачуватися окремо)
- чи можна принести свій торт і коровай
- пропонують вони "своїх" музикантів, тамаду
- чи є можливість підключити свою апаратуру, колонки
8. Ви зупинили вибір на конкретному місці. Які питання ви повинні обговорити стосуються оплати та бронювання залу?
- чи існує мінімальна сума замовлення
- складається договір або видається квитанція про оплату
- сума передоплати
- коли потрібно буде обговорити меню
- дата остаточної оплати
- гарантії бронювання
- коли необхідно завести всі продукти
- коли потрібно приїхати прикрашати зал (якщо ви це будете робити своїми силами)
#новости
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев