Інгредієнти:
- 255 грам пісочного печива;
- 1 столова ложка цукру;
- 3 столові ложки несолодкого какао-порошку;
- 100 мл. води, теплої;
- 170 грам не солодкої кокосової стружки;
- 113 грам вершкового масла, кімнатної температури;
- ⅓ Чашки / 56 грам цукрової пудри;
- 3 столові ложки згущеного молока.
Приготування:
Розкришите печиво від руки або в кухонному комбайні, і розітріть поки воно не буде схоже на борошно. Перекласти крихти печива у велику миску, додати какао-порошок і перемішати.
У маленькій мисці змішайте воду і цукор і прогрійте в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини. Додати сироп до крихтами печива і з допомогою виделки перемішати. Місіть тісто руками, поки воно не перестане липнути. Скачайте з нього кулю.
Розстеліть пластикову плівку на столі, вона повинна бути приблизно 40 сантиметрів у довжину, помістіть тісто в середину і з допомогою качалки розкачайте в тонкий прямокутник.
Не хвилюйтеся, якщо тісто розсипається в деяких місцях, просто візьміть шматочки і стисніть їх у місці, пальцями. Використовуючи ніж обріжте краю.
У мисці електричного міксера, або в мисці використовуючи ручний міксер, збийте разом масло і цукрову пудру до тих пір, поки суміш не стане повітряної, протягом 1-2 хвилин. Додайте згущене молоко і перемішайте, поки добре не змішається.
Додайте кокосову стружку і перемішайте. Перекласти кокосову суміш на лист тіста, розподілити рівним шаром, відступати 1 см від країв. Починаючи від краю, що ближче до вас, використовуючи пластикову упаковку, почніть згортати лист тіста в рулон.
Натисніть добре, щоб сформувати гарний півколо. Рулет в пластиковій упаковці охолодіть протягом принаймні 1 години до подачі на стіл.
Не знімайте пластикову упаковку, зберігайте рулет в ній. Перед подачею, розгорніть рулет, відріжте потрібну вам кількість шматочків, загорніть і знову приберіть рол в холодильник.
Приємного чаювання!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев