Предыдущая публикация
Не залежно від пори року страви з капусти йдуть нарозхват. Можливо, вони не такі вже й вишукані та делікатесні, зате добротні та ситні і підходять як на повсякдень, так і на свято.Город також розпочинається та закінчується капустою. Її висаджують однією із найперших, а збирають останньою. Та нерідко серед літа виникає таке собі капустяне міжсезоння. Напевно, багато хто таке відчував. Ось, як би рання вже відійшла, а пізня ще не набралась. Цю нішу впевнено заповнять середньостиглі сорти і гібриди та, на жаль, вони не користуються великою популярністю. А дарма. По багатьох своїх характеристиках вони перевершують як ранню так і пізню капусту.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев